Hendricks, Selwyn og alle de andre…

Dette års NNU-konference er overstået og vist endda VEL overstået!
2022 bød på Neil Selwyn opkoblet på afstand og Hendricks med stor stemme og tæt på i virkelighedens verden. Begge talte om faldgruber ved det digitale, begge reflekterede på forskellig vis over den enkeltes ageren i digitale kontekster, og begge åbnede også sløret for muligheder, inspirationer og svære spørgsmål, som de fleste nok har diskuteret med enten sig selv eller sidemanden på hjemvejen efter en lang dag.

Dagen bød også på ikke mindre end fire inspirerende forskningsoplæg og adskillige workshops og muligheder for erfaringsudvekslinger. Altsammen krydret med smil, venlige klap på skulderen og gensynsglæde.

Alt i alt var 2022 en fornøjelse ud over det sædvanlige – måske fordi det var lutter gode og glade mennesker som deltog og måske styrket og båret afsted af afsavn fra de sidste par år, hvor Corona har drillet?

Uanset svar og baggrund, så har vi nu samlet oplæg og stemningsbilleder og andet materiale her på hjemmesiden. Du kan finde der direkte på dette link, eller du kan klikke dig frem via menupunktet “Tidligere konferencer” øverst på denne side.

God fornøjelse og på gensyn i 2023.