Konference, strejke og lockout

Vi glæder os til at se jer til NNU-konferencen d. 10. april til konferencen om “Digital Dannelse – fleksible læringsformer i et fremtidigt perspektiv”!

Som tingene ser ud netop nu, så er der god opbakning til konferencen, der er omkring 100 tilmeldte deltagere og vi har plads til flere end, så spred gerne budskabet til kolleger, gode venner og samarbejdspartnere, som du mener vil have glæde af at følges med dig til en dag i digitaliseringens tegn. De kan stadig nå at tilmelde sig, mens vi arbejder på at få de sidste ting på plads til den store dag.

Strejke og lockout

Som I nok kan forestille jer følger vi udviklingen i situationen omkring arbejdsmarkedets parter meget nøje.
Ingen af os kan jo rigtig vide hvad der sker, men vi holder ufortrødent fast i, at konferencen skal gennemføres medmindre vi d. 4. april får besked om, at konflikten bliver en realitet.

Vi har i planlægningsgruppen aftalt at 4. april er skæringsdato for en eventuel beslutning om at aflyse – det er jo før sket når islandske vulkaner kom i vejen for konferencer og alt muligt andet vigtigt.
En eventuel aflysning ville i så fald medføre at vi gennemfører konferencen og programindholdet på et senere tidspunkt, mest sandsynligt i efteråret. En tilmelding er således ikke hverken tabt eller spildt!

Uanset hvad udfaldet end må blive, hører I nærmere fra os d. 4. april her på siden og via mailliste, hvis du har tilmeldt dig den.

MEN: Som sagt så regner vi bestemt med at mødes til konference d. 10. april på Campus Nord, Aarhus!

Med venlig hilsen
Planlægningsgruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.