NNU2020 – program og tilmelding

Programmet for dette års NNU-konference er officielt færdig, klart og fuldendt.
Vi går straks i gang med at sætte stole op, så vi kan tage imod både dig og dine kollegaer!

Vi har spændende navne på programmet – gode folk, som byder på både interessante forskningsbidrag, indsigtsfulde oplæg.

Vi får besøg af et bredt billede af kompetente mennesker fra både ind- og udland, men vil ikke lægge skjul på at vi er tilfredse med blandt andet at kunne byde velkommen til Gilly Salmon, som beriger os med sit selskab til konferencens indledende keynote!

Gilly Salmon er verdenskendt for sit store engagement og interesse for netbaseret undervisning, hun er “moder” til 5-trins eTivity-modellen og hun vil med blik på det hun kalder “Education 4.0” adressere og give os et bud på hvordan fremtiden kan komme til at se ud, når det handler om blended learning og netbaseret undervisning, som skal være “fantastisk, relevant og engagerende”.,

Herefter kan du vælge imellem hele fem forskellige forskningsoplæg, der dækker centrale professionsfelter og derefter kan du kaste dig ud i at kombinere foredrag som matcher dine ønsker. Uanset interesser og faglige preferencer får du mulighed for at få input og professionsfaglig viden fra forsknings-og udviklingsprojekter af forskellig art.

Dagen afrundes med konferencens anden keynote; professor Thomas Ryberg fra Institut for kommunikation, Aalborg universitet. Thomas Ryberg arbejder med læring som socialt fænomen og underviserens rolle i online-fællesskaber og han vil i sin keynote præsentere og diskutere pædagogiske principper for engagerende designs i blendede og hybride læringsrum, samt give konkrete eksempler fra egen praksis.

Alt dette krydres med godt selskab, rigelige mængder af kaffe, netværksdannelse, samtaler og en god frokost.

Du kan her se det samlede NNU-program, 2020 og du kan tilmelde dig konferencen allerede nu.

På gensyn tirsdag dag d. 28. april!