Program 2022

Så skete det!

Program for dette års NNU-konference er klart, sendt til diverse intranet og skal selvfølgelig også ud på nnu.dk! I år dykker vi ned i det overordnede spørgsmål: “Hvilke didaktiske og pædagogiske dilemmaer udspiller sig, når undervisning og institutionelle rammer digitaliseres?”. Det er ikke noget nemt eller overskueligt spørgsmål, så heldigvis er programmet i år er spækket med både gode folk, interessant overvejelser og udvidende perspektiver og dimensioner på det at undervise netbaseret eller med, i og via digitale kontekster.

Blandt andet får vi besøg af professor Neil Selwyn som i mere end 25 år har arbejdet med og forsket i integration af teknologier i skoler, universiteter og voksenuddannelse. Selwyn indleder konference med en keynote, hvor han reflekterer over, hvordan undervisere kan arbejde for at øge en kollektiv bevidsthed, udvikle en følelse af solidaritet og arbejde hen imod at etablere alternative former for digital uddannelse, der er baseret på forskellige værdisæt og dagsordener.
Og konferencen afrundes med et tankevækkende perspektiv med keynote af professor Vincent F. Hendricks som tager et filosofisk blik på det pres, som informationsalderen pålægger vores autonomi
og giver et bud på en løsning.

Programmet er tilgængeligt i sin helhed her.

Tilmeldingsfrist er d. 19. april, men du kan tilmelde dig allerede her: https://www.tilmeld.dk/nnu2022/signup