Program 2023

Så skete det!
Det sidste punktum er sat i dette års program for den årligt tilbagevendende NNU-konference.
Se program her: https://nnu.dk/wp-content/uploads/2023/02/NNU-program-2023.pdf

Årets NNU Konference 2023 skriver sig ind i en generel diskussion om digitale teknologiers plads i undervisningen. Vi ønsker med årets tema ”Underviseren som læremiddelproducent” at stille skarpt på didaktiske designs, hvor vi inviterer til perspektiver på temaet og ønsker at høre om og få indblik i både praktiske og teoretiske vinkler herpå.

Konferencen er bygget op med et forskerspor og et praktikerspor med oplæg og videndeling mellem undervisere.
Alt dette er indrammet af to keynotes med henholdsvis Stig Toke Gissel (leder af Ph.d., Leder af Nationalt Videncenter for Læremidler, Docent i læremidler, teknologi og fagdidaktik) og Øystein Gilje (Professor i pædagogik og leder af enheden FIKS (forskning, innovation og kompetenceudvikling i skoler) ved
Universitetet i Oslo).

Stig Toke Gissel indleder årets NNU-konference med keynote hvor han præsenterer, hvad vi aktuelt ved om lærernes valg i forhold til at bruge forskellige læremidler i undervisningen, og hvordan læremiddellandskabet tager sig ud.

Øystein Gilje afslutter årets NNU-konference med en keynote om digitale læremidler og værktøjernes potentiale i algoritmernes tidsalder

Det hele kommer til at foregå hos UC SYD, Universitetsparken 2, 6000 Kolding – torsdag d. 20. april 2023 fra kl. 09.30 til 16.00.
Se parkeringsinfo her: https://www.ucsyd.dk/parkering-kolding

Og der er allerede nu åbnet for tilmelding!