Program og tilmelding 2019

Så skete det!

Programmet for dette års NNU-konference er officielt færdig, klart og fuldendt.

Vi har spændende navne på programmet – gode folk, som byder på både interessante forskningsbidrag, indsigtsfulde oplæg og fordybende workshops.

Vi får besøg af et bredt billede af kompetente mennesker fra både ind- og udland, men ganske glædeligt er det at kunne lancere Etienne Wenger som flyver ind fra USA for at starte vores konference med et brag af en keynote.

Étienne Wenger er læringsteoretiker og formentligt særligt kendt for sin teori om situeret læring og arbejde med og om praksisfællesskaber. Med afsæt i forestillinger og tanker herfra vil han kaste sig ud i “Social learning theory goes online: basic concepts and recent developments”.

Herefter kan du vælge imellem hele fem forskellige forskningsoplæg, der dækker centrale professionsfelter og derefter kan du kaste dig ud i at kombinere workshops og foredrag som matcher dine ønsker. Uanset interesser og faglige preferencer får du mulighed for at få input og professionsfaglig viden fra forsknings-og udviklingsprojekter og mere konkrete workshops.

Dagen afsluttes med en afsluttende keynote af René Boyer Christiansen, som dykker ned i det “At arbejde med data som redskab for didaktisk empowerment af lærere og styrkelse af designs for undervisning”. Det handler om at hvordan man kan styrke læreres didaktiske skøn i digitale datamættede læringsmiljøer

Alt dette krydres med godt selskab, netværksdannelse, samtaler og en god frokost.

Du kan her se det samlede program som PDF og du kan tilmelde dig konferencen allerede nu.

Ses vi mandag d. 8. april? Forhåbentligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.