Program og tilmelding til konferencen 2024

Årets NNU-konference har fokus på “Kunstig intelligens i undervisningen: potentialer, udfordringer og perspektiver”: 

På årets NNU-konference inviterer vi dig til en spændende dialog om kunstig intelligens, hvor vi skal udforske, hvordan denne teknologi allerede nu og fremadrettet kan skabe betydningsfulde forandringer i undervisning og forskning. Vi vil dykke ned i den fascinerende verden af ChatGPT og teknologiens potentiale, samtidig med at vi også vil berøre de udfordringer og potentielle farer, som de nye teknologier bringer med sig.

Konferencen skriver sig ind i en igangværende debat med inspirerende perspektiver på didaktiske designs, og hvordan kunstig intelligens kan påvirke og forvandle undervisningen. Vi ønsker at stille skarpt på de seneste teoretiske og praktiske tilgange til at integrere kunstig intelligens i undervisningsprocesser. Konferencen sigter dermed mod at skabe en ramme, hvor deltagerne kan lære af eksperter og dele deres egne erfaringer i spændingsfeltet mellem netbaseret undervisning og kunstig intelligens.

NNU Konferencen består af tre keynotes oplæg og 10 workshops.

Professor Thore Husfeldt fra IT-Universitet starter konferencen med en grundlæggende indflyvning til kunstig intelligens, herunder, hvad kunstig intelligens betyder for eksamensformer.

Professor Anders Kristian Munk fra DTU holder oplæg om sprogmodeller, og den indflydelse de kan få på måden, vi tilrettelægger uddannelse på.

Professor Anders Søgaard fra Københavns Universitet samler op på dagen og giver et bud på, hvilke forskningsmæssige tiltag vi som uddannelsesinstitutioner bør tage initiativ til.

Under de 10 workshops vil der være mulighed for at få mere indsigt i konkrete projekter. Dette inkluderer eksempler på, hvordan studerende oplever kunstig intelligens i deres undervisning samt udforskning af didaktiske dilemmaer, der opstår ved anvendelse af kunstig intelligens. Der vil også være mulighed for hands-on erfaring med en bred vifte af metoder og teknologier. Deltagerne vil få mulighed for at afprøve forskellige måder at integrere kunstig intelligens i undervisningen på.

Det hele kommer til at foregå hos Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg – Humletorvet 3, 1799 København V – torsdag d. 18. april 2024 fra kl. 09.30 til 16.00 i auditorium Natalie Zahle (lokale W2.04).

Pris
1350,- inkl. forplejning

Se mere info om parkering og offentlig transport her: https://www.kp.dk/uddannelsessteder/campus-carlsberg/

Konferencen er nu overtegnet med mere end 40 personer på venteliste. Vi takker mange gange for den store interesse.