Slut for 2018

Årets NNU-konference er afsluttet!
2018-udgaven bød på et væld af møder, ord, diskussioner og meningsudvekslinger på tværs af uddannelsesinstitutioner og -retninger.

I lyset af årets tema ”digital dannelse” blev der ivrigt diskuteret og argumenteret i både forskerspor og i mere praksisnære workshops.

Sammenfattende er de fleste af os er nok i den situation, at vi er ret enige om at fremtiden inden for uddannelsesområdet vil være ganske meget under indflydelse af teknologier på en eller anden vis. Gode og velvalgte teknologier kan være med til at gøre nemmere, bedre eller give noget mere af noget godt, men teknologier også kan være med til at mindske, ødelægge og besværliggøre.

Hvis vi beskæftiger os med og observerer, hvordan elever, studerende og kursister interagerer med, optager, genskaber og skaber viden på nye måder med nye teknologier, så er det et bredtfavnende mulighedsrepertoire som åbenbarer sig. Blandt andet derfor giver det god mening at mødes med og udveksle tanker og forestillinger med gode kolleger, uanset om det handler om dannelse, Personalized Learning Environments, netbaseret kollaborativ læring, udvidede digitale skrivemuligheder, robotter, teknologiforståelse eller noget helt andet.

NNU2018 var et eksempel på en åben, bredtfavnende og agil platform til netop den udviklende samtale, hvor det nye og det gamle forbindes og kobles med henblik på at give en mere sammenhængende forklaring på læringsbegrebet – i en forbundet tidsalder.

Skulle du have lyst til at gense præsentationer fra konference, så er de første allerede blevet samlet i vores arkiv. Du er velkommen til at dykke ned, lade dig inspirere og måske allerede nu glæde dig til næste års konference!

Materialer fra 2018

Og kan du slet ikke få nok, så har vi samlet lidt stemningsbilleder fra dagen.

 

Tak for din deltagelse, engagement og… Vi ses i 2019 – mere følger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.